Preview Mode Links will not work in preview mode

DEEP TALKS [CZE]

Jul 24, 2022

Jaký je klíč k dlouhodobé disciplíně? Které suplementy opravdu fungují, a to nejen pro vrcholové sportovce? Jak hledat podložené informace o zdraví? A jaký je život s ADHD a proč je problém, že v Americe až třetina studentů léky na ADHD využívá pro zvyšování své mentální výkonnosti?

Ján...


Jul 20, 2022

Jak si Česko může zajistit energetickou nezávislost a bezpečnost? Jaké je reálné riziko jaderných havárií či jaderného konfliktu na Ukrajině? Zvažovala Dana Drábová kandidaturu na prezidentku? A má již nějakého svého oblíbeného kandidáta?

Dana Drábová je jaderná inženýrka, předsedkyně...


Jul 11, 2022

Proč má dnes více než kdy jindy smysl postavit se proti zlu a upozorňovat na důležité společenské problémy, i když je to nepopulární a člověk dostane hejt? Jak v diskuzích na sociálních sítích diskutovat tak, aby to někam vedlo? A jaké jsou ingredience opravdu nezapomenutelného...


Jul 4, 2022

Kde hledat v životě "pomalost" a proč je v dnešní době tak zásadní? Jak vzniká čistá radost a čistá láska? A kde hledat to, co nás bude opravdu naplňovat?

Mons. Josef Suchár je český římskokatolický kněz, dlouholetý prezident Diecézní charity Hradec Králové. Za socialismu vyučen...