Preview Mode Links will not work in preview mode

DEEP TALKS [CZE]

Jun 28, 2022

Co je hlavní esence Nepálu a proč ho jednou za život navštívit? Má smysl se v 21. století snažit hledat osvícení? Co by to mělo pro člověka žijícího v západní kultuře být? A co jsou ty hlavní myšlenky, které si člověk po třech týdnech v horách uvědomí a nechce zapomenout?

Tento díl Deep...


Jun 19, 2022

Dalším hostem podcastu Deep Talks byla Kateřina Šedá. Kateřina je jednou z nejvěhlasnějších českých současných umělkyň, její projekty zasahující do veřejného prostoru byly realizovány od Kalifornie po Japonsko. Měla sólovou výstavu v prestižním Tate Modern v Londýně a je držitelkou...


Jun 14, 2022

Existuje svobodná vůle? Co ovlivňuje naše rozhodování a podvědomí? Jaké jsou nejvíc podložené suplementy pro naši dlouhověkost? A jak zlepšit výživu svého mozku tak, aby nám fungoval lépe každý den?

Společně s kluky z podcastu Brain We Are jsme natočili speciální sérii dvou rozhovorů – v...


Jun 1, 2022

Kdy má smysl opravovat vztahy? Jak umět ukončit hádku? Proč je důležité vědomě se věnovat vztahu? Kde hledat rovnováhu mezi hlubokou láskou a touhou vášně? Jak rozpoznat toxický vztah? Jak na psychohygienu v této době? Dalším hostem DEEP TALKS LIVE byla Eliška Remešová a Olga Vlachynská.