Preview Mode Links will not work in preview mode

DEEP TALKS [CZE]

Sep 29, 2021

Jaké je to dělat pod šéfem, který má 30 let 3 michelinské hvězdy? Jak se Martin z korporátního zaměstnání v Praze dostal až na pomyslný vrchol v gastronomii? A jak najít odvahu jít za svými sny?

V dalším díle podcastu jsem si pozval Marcela Jinocha, který opustil v 31 letech dobře placený...


Sep 21, 2021

Jak nepropadnout úplné skepsi z české politiky? Proč má smysl se občansky angažovat či se snažit něco změnit?

V dalším díle jsem si pozval Matěje Hollana, občanského aktivistu a bývalého náměstka primátora města Brna. Veřejně známým se stal zejména svými aktivitami za regulaci hazardu.


Sep 14, 2021

Jsou ve školách potřeba známky, nebo to jde i jinak? Jak motivovat děti, aby převzaly samy odpovědnost za učení? A jak účinně měnit české školství, aby obstálo v 21. století?

V dalším díle Deep Talks jsem si pozval Ondřeje Šteffla. V roce 1990 založil první soukromé gymnázium PORG,...


Sep 7, 2021

Jak je možné vybudovat miliardovou firmu a zároveň zachovat rodinnou firemní kulturu? Jaké principy byly pro vybudování jedné z nejúspěšnějších českých rodinných firem klíčové? Co bylo nejtěžšího na předání firmy na druhou generaci? A jak úspěšně skloubit vrcholový business a rodinný...


Sep 2, 2021

Jaké nejdůležitější trendy hýbou současným digitálním marketingem? Jak funguje placený obsah na Onlyfans či Patreon? Kolik si tam tvůrci dokážou vydělat? A zaslouží si influenceři hejty a lynč, když něco pokazí?

Dalším hostem v Deep Talks byl již podruhé Jonáš Čumrik alias Johny Machette....