Preview Mode Links will not work in preview mode

DEEP TALKS [CZE]

May 25, 2021

Dá se podnikání naučit? Jak k podnikání najít odvahu, a to v každém věku? A je pak možné najít work-life balance? A co jsou důležité ingredience úspěchu nejen v podnikání?

V dalším díle Deep Talks jsem se bavil s Margaretou Křížovou, business konzultantkou, mentorkou a autorkou knihy „Z...


May 23, 2021

Proč si šéfové myslí, že ví vše nejlépe? A proč je to problém? Jak vytvářet výjimečnou firemní kulturu a inovativní prostředí a jakou roli by v tom měl mít šéf?

V nejnovějším díle Deep Talks jsem si povídal s Janem Vlachynským. Honza založil v Brně 5 barů, např. Bar, který neexistuje...


May 19, 2021

Jak můžeme do života zavést pozitivní návyky a jak odstranit zlozvyky? Jak k tomu můžeme využít současné poznatky lidského mozku? A jak funguje takzvané sebe-koučování, které pomáhá stanovit naše priority?

Smyslem tohoto pravidelného bezplatného webináře předat co nejvíce nových a...


May 12, 2021

Jak by měla ideálně vypadat škola v 21. století? Jak pomoci dětem zamilovat si školu a vzdělávání nejen v ní? A jak pomoci skvělým učitelům nevyhořet v systému?

Robert Čapek je učitel a psycholog, který se domnívá, že strach do vzdělávání nepatří či že by se studenti neměli poměřovat a...


May 6, 2021

Proč lidi dělá nešťastnými, když nemají pocit kontroly nad svým životem? Jaký vliv na to mají naše traumata? Jak nejlépe měřit svůj spánek a proč je důležité z pohledu zdraví měřit také HRV (variabilitu srdeční frekvence)? A jaké technologie jsou k tomu nejvhodnější?

Tomáš Baránek se...