Preview Mode Links will not work in preview mode

DEEP TALKS [CZE]

Dec 18, 2020

Annu Šulc sleduje na Instagramu 850 tisíc lidí, tvoří obsah na YouTube (@Anna Sulc) či má svůj podcast. Letos stejně jako minulé roky získala „influencerského slavíka“ Czech Social Awards. Zároveň se aktivně zapojila do komunikace témat ohledně koronaviru a do společných iniciativ...


Dec 16, 2020

Proč jsou Vánoce velká hrozba pro zdraví našich blízkých? Jak můžeme rizika minimalizovat? Co ukazují nová data z Čech a zahraničí? Prosím pomozte šířit tuto důležitou myšlenku a pomozme tak ochránit naše rodiny a nejbližší.

- Odkaz na video verzi a zdroje zde:


Dec 10, 2020

Kdy bude program nového hnutí Lidé PRO? Nebude hnutí oslabovat potenciální křehkou většinu demokratických stran? A jak se vyrovnat s hejty, výsměchem a urážkami? A má to vše vůbec smysl?

V dalším díle podcastu Deep Talks jsem si povídal s Mikulášem Minářem, bývalým předsedou Milionu chvilek...


Dec 7, 2020

Jak se v dnešní době orientovat ve všech protichůdných informacích o výživě, dietách a zdraví? Čemu můžeme opravdu věřit? A jak správně číst vědecké studie a na co si u toho dávat pozor?

Další bonusová epizoda podcastu Deep Talks je záznam přednášky Lukáše Roubíka z konference Kritické...


Dec 2, 2020

V dalším díle Deep Talks jsem si povídal s lektorkou a koučkou Jankou Chudlíkovou. Jak lépe zvládat emočně těžší životní situace? Co dělat, když je v mém okolí někdo negativní a svojí negativitou mě stahuje? A jak najít odvahu k důležité životní změně – ve vztahu či kariéře? Janka v...